Contact opnemen? Bel 06-83017979 of mail naar info@kindercoachuniek.nl

Mensen stimuleren betekent dat je hen helpt, positieve veranderingen aan te brengen in hun leven.

Hallo, ik zal mij even voorstellen…

Ik ben Anja Donken, 56 jaar, getrouwd en trotse moeder van drie zoons in de leeftijd van 28, 26 en 23 jaar. Ik ben geboren in Zeeland op het platteland. Ik hou van gezelligheid, lezen, schilderen, fotograferen, spelletjes, reizen en de natuur.

Zorgen en er zijn voor groot en klein, liep al vanaf jongst af aan als een rode draad door mijn leven. Kleine kinderen trokken al vroeg mijn aandacht, maar later ging ik ook steeds meer kijken naar het kwetsbare kind. Wat is er aan de hand, wat is de oorzaak, wat zou ik zelf in zo’n situatie willen? Later, tijdens mijn werk en in mijn eigen levenservaring kreeg ik te maken met jongeren en volwassenen die niet lekker in hun vel zaten. Zo ben ik gaan bekijken wat ik hierin voor zowel groot als klein kan betekenen, zodat ze weer in balans komen en gelukkig zijn. Want iedereen heeft liefde en geluk nodig om te groeien en degene te zijn die je wilt zijn.

Studie tot Kindercoach

Mijn studieloopbaan is als volgt verlopen. Na de MBO-opleiding Kinder- & Jeugdverzorging ben ik de opleiding Kraamverzorging gaan volgen. Daaropvolgend heb ik zeven jaar gewerkt als kraamverzorgster. Vervolgens ben ik gaan werken in de gehandicaptenzorg. Daarnaast heb ik vele werk gerelateerde cursussen gevolgd waar vele methodieken en gespreksvormen aan bod kwamen.

Nadat ik de opleiding HBO-SPH ben gaan volgen ben ik in 2017 een nieuwe weg ingeslagen als gediplomeerd Kindercoach. Dit omdat ik steeds vaker zie dat kinderen en volwassenen door de enorme druk in de maatschappij steeds vaker vastlopen en uit balans raken. Ik wil mensen helpen weer in balans te komen, zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen en weten wat hun kwaliteiten en talenten zijn. En dat ze mogen zijn, wie ze zijn.

Wij gaan samen op zoek zodat jij weer goed in je vel zit en vrolijk op weg kan om jou levensweg te volgen. Neem contact met mij op.