Contact opnemen? Bel 06-83017979 of mail naar info@kindercoachuniek.nl

Wil het allemaal eventjes niet lukken, dan kijk ik graag met je mee.

Werkwijze

Door verschillende methodieken gaan we via jouw kompas kijken waarin we gaan ontdekken wat jouw kracht en kwaliteiten zijn. Waarin ik jouw kan coachen zodat je weer beter in je vel komt te zitten en jij vanuit jou groeiende innerlijke kracht weer kleur kunt geven aan je leven.

Allereerst gaan we naar de N van Navigeren

Samen gaan we opzoek naar wat er speelt en waar de hulpvraag en wensen liggen. Door middel van een intakeformulier probeer ik hier zicht op te krijgen. Vervolgens volgt een gesprek waarin we kunnen kijken of de hulpvraag bij mij past en of er vertrouwen is in mij als hulpverlener.

Dan volgt de O van Onderzoeken

Naar aanleiding van de hulpvraag en wensen ga ik op onderzoek naar mijn mogelijkheden en methodieken om jou (als volwassene) of je kind te ondersteunen en te coachen. De eerste sessies zullen gericht zijn op het ontwikkelen van wederzijds vertrouwen. Als dit vertrouwen onvoldoende ontwikkeld, kan het zijn dat ik zal moeten besluiten om niet verder te werken. Ik kan jou of je kind dan eventueel doorverwijzen naar een andere hulpverlener of andere vorm van hulpverlening.

Daarna volgt de Z van Zien

De Z van zien geeft weer dat we gaan Zien waar de mogelijkheden liggen om jou of je kind in zijn eigen kracht te versterken.

Het zien van de mogelijkheden brengt ons bij de W

De W van Weten en Wandelen. In de sessies gaan we samen op weg om door middel van coaching jou of je kind te laten groeien in eigen kracht. Het doel is om je weer krachtig te laten worden en levenslust te laten vinden om moeilijkheden het hoofd te kunnen bieden.